Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kropp väljer mig

Handen
på min höft
lite nonchalant
en sen
Fredagskväll
vi är ute
promenerar
i månskenet
med barnen
runtomkring oss

armen
lätt nuddande
svidande
nära
min rygg
en vanlig
middagstimme
efter
arbete
skola
dagis
i köket
där familjens
hjärta
campar
dag efter dag

huvudet
vilandes vid
mitt nyckelben
i soffan
en Tv-kväll
värmande
på min hud
när tröttheten
snart tar över
och ögonen
väljer
mörkret
framför
det konstgjorda
ljuset

Foten
lätt slängd
över mitt
ben
på natten
i vår älskarsäng
ovetandes
känslolöst
drömmande
i andra världar
men ändå
det mest
ömmande
kärleksfulla
värmande
du kan ge mig

din ovetande
kärlek
som lägger
sig över mig
när tanken
är någonannanstans

när hjärnan
sprakar
ut visdomar
upptagen
med livet

väljer din
kropp
dina lemmar

mig

att vila på




Fri vers av Havanna
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-15 10:21



Bookmark and Share


  Blåbäret
skön och trygg text med de där små vardagligheterna som ger det lilla extra...
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna