Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du rostar mig

Du rostar
mig
värmer
mina sidor
bränner
fram och
bak
gör mina
vetekorn
gyllenbruna
av välbehag

och

marmeladen
du
smetar ut på
min hud
smälter
vid
lätt beröring
ger mina
lemmar
doft
av apelsin
aprikos
lämnar min
smak
oemotståndlig
för dig
att slicka
av

och

naken
varm
och fuktig
öppnar jag för
nya
vägar
att vandra
öppnar jag
för
någon att
fylla mig
överlappa
min kropp
jämna ut mitt
skrovliga
yttre


så vad säger du


vill du vara mitt pålägg???!




Fri vers av Havanna
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 10:52



Bookmark and Share


  Malin Magnusson
underbar kommentar nästa gång man ska närma sig någon

dina ord får mig alltid att le, kvinna

tack!
2008-09-15

  Blåbäret
*skrattar*...detta är underbart...I like...
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna