Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon doftar livet jag aldrig levde

Precis
under
näsan
precis
över
överläppen
ligger en
ljuvlig
grop
att inandas
och
hon doftar
livet
jag aldrig
levde
men inte ångrar
en sekund
hon doftar
luften
jag aldrig
andades
men inte saknar
ens för en stund
hon doftar
världen
jag aldrig mötte
men inte drömmer
mina drömmar kring
hon doftar
kärleken
jag aldrig sökte
men inte suktar
efter någonting

Hon doftar
känslan
av
allt är möjligt
hon doftar
hjärtat fullt
av rosor
hon doftar
viljan stark
och envis
hon doftar
kärleken
från en mor





Fri vers av Havanna
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna