Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om slitna teman

 

kanske
och kanske inte
lever jag

alla teman är uttömda
kärlek berör mig inte
den tillhörde en förgången tid
om ens då
naturen vänder sig bort
granskogen drar tillbaka sina rötter
fåglarna flyger stumma fort förbi när de ser mig
och huset faller sakta ihop
i pappersprasslande mummel
om saker jag inte vill veta
damm och sådant
inte de stora eviga frågorna precis

kanske och kanske inte
fanns jag
det får jag aldrig veta




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-15 22:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Menar du att alla ord är förbrukade, som en kvinna sade en gång då jag frågade om vi skulle träda upp i säck och aska?
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger