Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är du 1.40 centimeter lång kanske du kan se. kanske känna. också höra lite av världen

jag vet inte ifall

det syns

men jag tror att om
man är 1.40 centimeter
lång och står på tå
så kan man iallfall höra
det. kanske. litegrann.
och om man kan höra
den första tonen
kan man också känna
den sista men jag vet inte
ifall man måste vara
blåögd och kanske ha
långt hår och vara 1.40
centimeter lång och stå
på tå jag vet inte ju

ifall det syns




Fri vers av div-lilly
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-09-16 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly