Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror inte på liv efter döden, det finns många som gör det, men pågrund av det jag sett så tror j

 

folk brukar säga att det
är pinsamt att göra
bort sig men man lever
bara en gång och den gången
är nu det är vad jag brukar säga
men oftast orkar folk inte
lyssna för det som händer nu
är nu och är ju ändå pinsamt
för stunden det går inte att göra
något åt så antingen håller jag
käften eller skriker
åt dem att hålla käften
för jag har lärt mig genom
en låt att man bara lever en gång
som jag sa och det är nu
för jag tror inte på liv
efter döden

 




Fri vers av div-lilly
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-17 04:25



Bookmark and Share


  Thurizas
riktigt bra text!lev nu för tusan,vore en bra uppmaning
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly