Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en Fd vän, säkert fler som känner igen sig!!!


Till M

Tack M för allt

Tack för det du gjorde

allt det fina

det roliga

det äventyrliga

Alla resor.

 

Men nu får det vara nog.

 

För du har

skövlat , bränt och härjat

tillräckligt manipulerat.

hatat och förtalat.

förstört kärlek.

fått oss att

irra.

Fått andra att hata Mig

Fått andra att ta Avstånd

Jag såg ditt spel

men jag gick inte att spela med.

Jag blev farlig.

 

Tack M för allt

vi fick en fin tid

fast kortare än vad jag trodde.

 

 

Men så var jag  ju en skitstövel i dina ögon.

 

 

 




Övriga genrer av ***Wicke***
Läst 499 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-17 19:17



Bookmark and Share


  Angeldust
Ja inte är det jag, och inte ngn jag känner till .kram sunny
2008-12-10

  drakbruden VIP
Starka ord du uttalar, men de kommer från hjärtat. Visar på livets många facetter. Och vem är inte en skitstöfvel......*L*
2008-10-30

    Stella Stol
Jag känner igen
2008-09-27

  Snöfjäril
Hejsan!vem är denna M?är lite nyfiken.
men om du inte vill berätta förstår jag.
hälsningar Snöfjäril
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***