Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om än en mäniska är god så vet du inte allt om henne och om så vore ville du inte veta


Det du inte visste

Det går att räkna ut
hur många dagar en
mäniska levde,

det är svårare att
räkna ut hur hon
verkligen verkligen
var..

där fattas skärvor
men dom finns,

under en yta där allt
förmultnar andas jorden..




Fri vers av aol
Läst 465 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-09-18 09:54



Bookmark and Share


  louisegirl
Jaa, så sant så...
Vacker denna!
2015-01-17

  Simmerskan
vilken sanning du målar upp, en sann ordkonstnär är du. Vackert, vackert.
2008-09-25

    Bodil Sandberg
Ja sannerligen tänkvärt och bra skrivet ..aldrig får vi veta allt om varandra
2008-09-20

  friheten
Instämemr med att det är tänkvärd och bra skriven!!!
2008-09-19

  Rosen VIP
Alla har vi sidor som vi inte visar eller låter komma fram i ljuset.
Men ibland kan vi i vissa situationer handla så som vi inte trodde om oss själva, så nog är människan komplex.
2008-09-18

  Erik L
Tankvärda rader - bra skrivet!
2008-09-18

  Erik L
Tankvärda rader - bra skrivet!
2008-09-18

  Mats Henricson
ömsint och fin, precis Du....
2008-09-18

  genni VIP
Så är det, och vi alla hittar nog olika skärvor....
2008-09-18

  berxper
Alla har vi hemliga sidor - mörka och ljusa...
Det är svårt att se hur en människa egentligen är;
djupt där inne...
2008-09-18

    Maria Malm
Man får sällan se en människas alla sidor. Alla sidor kan omöjligt vara bara goda och positiva.
2008-09-18

  mare VIP
...precis så är det, man kommer aldrig att kunna känna en människa på det planet.......jag tror, endast Gud..............
2008-09-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt! Så kan det
vara, att se allt, vill
man ju bara, men dit
når man sällan, man får
vara glad om man fått
nått gott ur källan...
2008-09-18

  Havsbris
Ingen och inget
kan tas för givit,
man är inte säkert
på något alls,
det som ses kan
många gånger inte
vara det som är...

Livet pusslen som
gör hela detta spännande
och värd att leva, hitta,
vänta... bitar som sättas
på plats men tiden,
med kärleken...

Inte hon vet allt om
dig!!

läs- och tankvärd!!
2008-09-18

  Måna N. Berger
Jag tänker på att det går att räkna ut hur många dagar en människa levde, men inte HUR hon levde dem...
Vi känner inte ens oss själva.
2008-09-18

  Fredrik P. VIP
sanningen är som ett
kalejdoskop, betraktaren
avgör vad man vi se...
tänkvärd text
2008-09-18

  devilsangel
Så bra skrivet!! Visst är det så
2008-09-18

  Mr Lindemann VIP
Ja, så fick du till det igen!
tackar och bockar för des visdomsorden
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol