Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"(...) Sjukdomen drabbar 1 på 2500 nyfödda. Med tiden uppstår en omfattande bindvävsbildning i bukspottskörteln och förlust av dess funktion. (...)" dina lungor räknar varje slag samtidigt som du fortsätter le


1948, Loko Lowcast

jag skalar av mig all död hud och äter upp

pillar diamanter ur dina ögon
för att fylla min ryggrad
jag har diamanter under hela
mitt skinn
känn där över högra skuldran


barfota över kullersten när det
borde vara vår
jag har en torr fläck över
ryggen som smyger in hos folk
utan gardiner


det luktar tjära
och blod
små barn på asfalt där
rädslan fräter i skinnet



- du är så overklig nu när du är döende



& jag vågar knappt se på dig
när du pratar
din röst sätter sig i hjärtat
som om du aldrig riktigt
fastnade på bild

leenden från en semester i spanien
foton som är lite gulnade med åren
jag tänker inte sakna dig än



förstår du verkligen det?

alltid
i
mitt
hjärta

oavsett




Fri vers av kaptenen
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 17:21



Bookmark and Share


  Snubblaraldrig
Stark text. Man ser allting så tydligt uppmålat framför sig. Bra skrivet helt enkelt!!!
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

kaptenen
kaptenen