Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem tar hand om dig?

Himlen tar hand om molnen
molnen tar hand om solen
solen tar hand om luften
luften tar hand om djuren
djuren tar hand om växterna
växterna tar hand om djuren

Du tar hand om mig
jag tar hand om våra barn
våra barn tar hand om oss
vi tar hand om hunden
hunden tar hand om katten
katten tar hand om huset
huset tar hand om vår familj
vår familj tar hand om världen
världen tar hand om alla

Vem tar hand om dig!?




Fri vers av Havanna
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-18 16:17



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Den dära, du vet...
2008-09-19

    ej medlem längre
Ta hand om dig själv först och resten fixar sig själv=)

Bra text.
2008-09-19

    ej medlem längre
En kompakt text med många upprepningsfrågor (som dock inte är någon nackdel i sammanhanget alltså!) som får en att börja fundera en del.
(Som svaret på sista frågan kan jag väl svara: jag själv, läkare, terapeuter, Gud, mina vänner, mina barn, naturen... *funderar vidare*)
2008-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Gud.
2008-09-18

  Jocelyn
Det är en fråga svår att ställa ibland. Fint!
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna