Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rym med mig


Lastad



Ryggsäck på,
ut i vida världen,
då går vi då,
kom med, kom med på färden...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 22:44



Bookmark and Share


  Angeldust
ja bara kasta alla måsten åt sida..gud så skönt!..
2008-09-19

  lyckeli
Hänger på... också lite sugen på att rymma ikväll...
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson