Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där?

Skuggorna är ljuset som leker tafatt och jag minns alla gånger jag jagade saker som egentligen inte fanns. Finns du? Jag har en hand på ditt hjärta och en villig blick.
Jag kan om du vill så säg till. Längtan kallas smärtan som brinner i ditt bröst. Du vill inte bort, du vill hit, flytta närmare.


Annars släck lyset och gå åt ett annat håll.




Fri vers av annis
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-19 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annis