Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars dig (som våldtagit)


Stackars dig som våldtagit någon!
Låt oss betala dig
för din tid i häktet
för vår misstanke mot dig
för att du drogat en ung flicka
och lämnat henne att dö

Blir det bra med 300000 kr




Fri vers av Mathias
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-07-29 13:57



Bookmark and Share


  Sussie
Den fick mig o fälla en tår, sorglig men bra skrivet.
2005-09-10

    Emma_med_t
Riktigt träffsäkert!/E
2005-07-29

  JMR
passar mycket bra, en dag som denna. visst är det förjävligt hur världen styrs. väl formulerat.
2005-07-29

  himlens hemlighet VIP
livets priskrig...å arg blir man ju...men inte förvånad...säger en del om världen...och du säger det bra
2005-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Mathias