Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1963 (17 år)
Ungdomstext




Meditation


Frågar just nu inte varför
undrar inte hur och var
Söker inte något därför
Kanske finns det inget svar

Ser skönhet i det meningslösa
Älskar allting utan namn
Lär mig lyssna i det stumma
Vila i det stillas famn

 

 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 19:39



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Fantastisk
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)