Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1965 (19 år)

Ungdomstext




ord


den gapande gamen
gled in i den grå grottan
skrämd av sitt eget skrik
i enformigt eko
brusande bränningar
himlens välvda valv

sol står stekande stilla
höjd över hav och himmel

vitklädda varelser
bygger boningar
för att föda de barn
muntert myllrande

bland fångade fjärran fantasier
smekta av mitt sinne
burna i mitt bröst
ibland




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 19:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken underbart levande text..ger onekligen spännande bilder!!tusende tack för den!!
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)