Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg över ingenting. Med ett sorgset piano i bakgrunden.


Allena för evigt





Vid mystikens yttersta gräns,

höll stenstoderna vakt.

Jag stod i dimman,

allena, rädd och frusen.

Trött av färden satte jag mig i gräset,

och gjorde det enda jag kunde.

Somnade.

Jag vaknade av en hand på min axel.

Ett vänligt ansikte tittade ner på mig.

Hon bjöd mig sin hand och jag reste mig.

Hon var vacker.

Men jag vände mig bort.

Släppte hennes hand

och försvann in i min sorgsenhet,

grät mig in i dimman,

och förlorade mig själv



...för alltid.




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 20:32



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Oj vilken smärta du förmedlar här starka rader men bra skrivet
mvh Anna-Karin
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson