Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit



Jag vet inte
men jag bara trodde
att du var bättre än
jag
har alltid haft den känslan
att du var mer älskad
att du var favoriten

för du är social
och pratar jämt och alltid
för du är äldre, klokare
bör man ju bli med åren
för du är öppen med allt
håller inte inne något alls
för du hörs och syns mest
tar din plats på jorden

jag är lite blyg
och pratar bara när jag har
något viktigt att säga
jag är ung än
har mycket kvar att lära
jag ger av mig själv när det behövs
berättar när jag litar
jag tar små och lätta steg
ännu liten i världen

och

jag avundades dig
alla dina starka sidor
i det tysta
beklagade mig hemma
som man faktiskt får
grät ut
för allt jag inte klarar
för allt jag inte vågar
för allt jag inte kan
än


men du

jag lärde mig
igår
att livet har många sidor
man måste bara se
från alla håll
ibland
öppna sina ögon
för andra möjligheter

jag lärde mig igår

att du
aldrig
varit bättre än jag
att jag aldrig
varit mindre på jorden
än du


för du är äldre
jag är yngre
du är mer social
och öppen
jag lite blyg
och introvert


men




mig kan man lita på!!!




Fri vers av Havanna
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna