Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länge sen mitt hjärta sprang extravarv



Det är länge sen nu

sen du fick mina händer att darra

och mitt hjärta att springa exravarv

länge sen

du skrev mig en vacker dikt

och ropade mitt namn i sömnen

länge sen

du visade mig havet från ditt håll

och plockade blommor på ängen
att ha i mitt hår

länge sen

du kom hem tidigare från jobbet varje dag

och gav mig present fast jag inte fyllde år



det var länge sen nu

sen du gav mig tre rosor

och tog mig i din famn för en svängom



men


det var inte längesen


du stoppade om mig när jag somnat i soffan
gav mig en oförtjänt kyss på min panna
och viskade

jag älskar dig




Fri vers av Havanna
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-22 11:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det väger kanske tyngre...
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna