Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den djupaste skogen

I den djupaste skogen
där trädkronorna slutit sitt mörker
skalar någon bort barken från det vackraste trädet
Och saven som livnär trädet
rinner likt blod längs stammen

Så tyst ... så stillla ...




Fri vers av Mysticus
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-23 16:41



Bookmark and Share


  Varan
Så Sensuell ;)
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Mysticus
Mysticus