Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondimmans timma

I morgondimmans timma
sluter hon sin tomma blick

Hennes nakna kropp darrar
i den sanka marken

Hon känner inte kylan
som bränner hennes kropp

Våldtagen ...

Tömd på sina känslor
dansar hon aldrig mer




Fri vers av Mysticus
Läst 423 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-08 22:13



Bookmark and Share


  Njord
Fint!
Snyggt språk och bra komponerd text.
Härlig att läsa
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Mysticus
Mysticus