Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bang bang, my baby shot me down

Går på gator där vi setts
håller andan och blundar
känner haglet slå mot mig
pang
pang
pang
haha, du är död!

Men jag rör mig
långsamt i mörkret
söker
är det verkligt eller drömmer jag?

Jag kan se
ett vitt bländande ljus
en tunnel?
Är det inte dig jag ser
vid vägens kant?

Du skrattar och håller om
den där kvinnan
akta dig för henne!
Hon har inget hjärta
hon är inte levande


Ligger på gatan där vi sågs
utan att andas med vidöppna ögon
känner inget någonsin
igen

pang

pang


pang



haha
haha


Haha!




jag fick dig,
jag fick dig!





Död.




Övriga genrer av Ummm~oh~yeah
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-23 21:44



Bookmark and Share


  tom boreland
snyggt
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah