Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytterligheter


första mötet med
kylan
ljuset
och
ett utdraget skrik

sen ligger vi där på rad
tunga
lätta
i
varierande vikt

pojke
flicka

ganska lika
men ändå lite olika

där i dagens ljus
fäktande
skrikande
om
föräldrars ömhetsbevis

pappa
mamma

ganska lika
men ändå lite olika

klättrar på dagar
ålande
krypande
och
stående på rad

man
kvinna

ganska lika
men ändå lite olika




Fri vers av Rosen VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-23 21:46



Bookmark and Share


  aol
underfundig fin poesi så sann
2008-10-08

    Maria Malm
Olika är vi, tur är väl det.
2008-09-28

  anits VIP
Ja visst är vi lika men ändå
så olika
2008-09-23

    sunnanvind
ja..tänk..vad märkligt ändå att vi är så olika..både pojkar o flickor..men oxå som individer! kanontext!
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP