Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonstans slutade vi


vet inte var

bara att


vi åkte bil

framtiden låg framför


när vi klev ur

slutade den







Fri vers av Helene Månsson
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-24 15:31



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så dj....skitbra komprimerat.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma