Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas ni inte är besvikna... det var min lärare...


Konturerna av ett brutet jag


"Konturerna av en bruten stad"

blev för tungt för min lärare


Men tydligen ska jag vara duktig



Jag önskar bara att jag kunde minnas det ibland...



"Konturerna av en bruten stad"

skymtade genom frostat glas


Men jag var blind


Jag önskar bara jag kunde se....



"Konturerna av en bruten stad"

Glittrade mot mig så lockande


Bakom horisonten

Jag önskar bara jag kunde vara där...



"Konturerna av en bruten stad"

Kastar ett nät av kärlek och hat


Över dig



Jag önskar bara jag kunde älska...




"Konturerna av ett brutet jag"

låg glömt

under skuggan

Jag vill till ljuset...




Övriga genrer av Fångad i en Snöglob
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-24 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob