Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig darling är det nåt helt annat

Med dig darling
vill jag inte knulla
hårt och snabbt
vill röra dig
långsamt
älska
känna varje millimeter
lusta genom min kropp

Med dig vill jag inte
somna direkt
och längta tills morgon kommer
vill tända lampan
se dina ögon
höra din röst
tills solen knackar
på dörren

Med dig vill jag inte
gå på date och käka pizza
från ihopvikt kartong
vill känna doften
av brinnande ljus
och njuta länge
på fin restaurang
tills kvällen säger farväl

Med dig vill jag inte
säga jag älskar dig
och vända huvudet bort
vill ge dig varje uns
av min känsla
varje tår
varje skratt
varje andetag




Med dig vill jag inte
älska för att leva
inte söka en famn
i varje ögonpar
vill somna med dig
på min arm
vill vakna med dig
vid min sida
vill gråta med dig
i din famn
vill skratta med dig
över livet


med dig vill jag inte
älska för att leva

jag vill
leva för att älska




Fri vers av Havanna
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-24 19:07



Bookmark and Share


  Blåbäret
Detta var underbart från början till slut...äkta...
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna