Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksförklaring till mum



Mamma
trygghet vet jag hur det känns
vet du?
Pappa var ju inte direkt
en ängel
och ditt liv
har ju inte direkt
varit himlen runt hörnet

Mamma
trygghet vet jag hur det känns

som en stor gosig omfamnande kram
som en liten varm kopp choklad
när man fryser
som en lagom uppeldad brasa när den
värmer som bäst
som en insutten soffa man haft i år
och aldrig vill kasta
som ett ögonblick av kärlek
som varar för alltid

Mamma
jag vet hur trygghet känns



det är du mamma




Fri vers av Havanna
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 19:28



Bookmark and Share


  Blåbäret
Du och jag har nog liknande mammor...kände igen mig i texten och dess hyllning till mamma
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna