Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när såren var varigt svidande vackra ville jag göra dig gravid för en dag

nu vill jag somna
i dina djupa ögon
slicka hårstrån
under dina knän
när vi dricker njuter
du...o sen jag
färgade ögon i solnedgången
så himla vackra, så vacker himmel
sen, lite senare
innan det är försent
kan vi väl ta oss in
in i grannens hus
sno lite bröd och öl
låtsas leva som munkar
som vi gjorde förr där
hemma hos dig
nakna med skrubbsår
då vi upptäckta könet
så himla vackra sår
såren var varigt svidande vackra

OCH

ibland vill jag göra
dig gravid för en dag
för att kunna
köpa ostbågar och
kolla på skitprogram
prata skit om grannarna
smygandes bland rörliga gardiner
kanske knulla tyst
så vi inte väcker barnet
nästa dag vill jag sälja henne
då vill jag sno bröd hos grannen igen
inte se på oldsbergs glänsande skalle
hans härliga röst, kan ibland svida
som dom vackra såren då
som på ditt golv
dom där variga du vet
som inte är vackra längre

snodda efterord från grov poet
kärlek är för riktiga människor





Fri vers av Skäl till själ
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-24 22:28



Bookmark and Share


  objekt3
word

fin kärleksdikt I kinda fell in love with it.
2012-01-05

  inutimonster
slutet och all mat du blandar in (!). kan inte låta bli att gilla det, faktiskt.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ