Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Question is: Do you feel lucky?"...


Ilska

Jag är inte den störste mannen på jorden.

Inte ens i Haninge

 

Men allvaret du ser i min blick är inte den av en pojkes;

det är stål som glödgas. Det är fan plutonium

Och det enda som hindrar en explosion just nu är

en anledning till

Det kokar under min hud

 

Min sjätte sinne är

min ödmjukhet




Fri vers av aberatio
Läst 457 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-25 08:17



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
Jag vet att du har det,
men säger det fint i de två sista raderna.
Vacker skapelse...
2008-09-25

  Smultris
Men ohhhh, denna måste jag läsa fler gånger för den tilltalar verligen mitt sinne...
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio