Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(rubriken är tillfällig,)


jag är ledsen för den tjej som gillar män som du

jag drömde om dig
att jag höll din hand
och sa "jag blir galen på det här"
tror jag
& du viskade att det blir du också

skapar en bild om hur du lider
av att behöva välja
att det smärtar dig att se
mig såhär

(egentligen har du ju
redan valt men det känns
lite enklare att förstå)


im sleeping to dream about you

att du verkligen vill viska att
du inte förstår medan
du stryker mig över
handen med dina
fingrar


jag fattar inte hur du kan få mig
att gråta när du gör mig
så jävla glad

att tänka på dig är som att svälja kallt vatten
det liksom suger bakom revbenen
jag hatar det
jag hatar det
jag är fjorton år igen och du gör mig så tom
(samtidigt)
du fyller mig
men inte med fjärilar
utan tomhet
& det gör nästan ondare

de frågar om jag är kär
men hur fan är man kär i dig?
jag är väl i helvete inte kär i dig
jag är bara

efterblivet förälskad


& du, du är som en vägg
jag vill bara fika på ikea



för att få veta om jag lämnat något
vad som helst
avtryck
intryck

tanke














tänker du?




Fri vers av kaptenen
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-27 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaptenen
kaptenen