Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klokt?Nej!Gott? Ja!



Nu har jag betalt
alla blodutsugande
räkningar

och

jag känner mig

tom

utpumpad

ihålig

som varje gång

fan vad mycket skit
man slösar sina
surt injobbade pengar

vad mycket onödiga
utgifter
man lägger sina
små stålar på
vad mycket vi
kunde dragit in på
snålat på
knip igen röven på

och det ska vi fan börja göra
inte handla så mycket
skit

vi ska börja med det

imorgon




nu ska jag gå och köpa
lördagsgodis
och en glass

att fylla tomrummet med




Fri vers av Havanna
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-27 14:40



Bookmark and Share


  lyckeli
Märkligt att det gärna vill upprepa sig varje månad...
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna