Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(ingen titel)

tänk vad mycket folk det finns
som alla lever ett eget liv
om man samlade alla på samma plats
vilket jävla liv det skulle bli!




Bunden vers av Magneta Myll
Läst 511 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-27 23:59



Bookmark and Share


  cilax VIP
kulsnyggt
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Magneta Myll