Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet någon hur det känns


Vet någon hur det känns

Hur det känns att inte ha någon som kramar en

Att inte ha någon som kramar om en och säger

- Jag älskar dig, jag älskar dig för att du är du

Vet någon hur det känns att bara ha en pappa som skriker

En pappa som får en att känna sig fet, ful och äcklig


Vet någon hur det känns att sakna sin mamma

men inte kunna säga det till henne

Vet någon hur det känns att sakna sin mamma

och veta att man aldrig kommer att få se henne mer

Att veta att man aldrig får stå öga mot öga med sin mamma

och säga att man älskar henne

Att aldrig få gråta ut i hennes famn

 

Vet någon hur det känns att vilja säga till sin mamma

att man älskar henne

Att man alltid älskat henne

Att vilja säga det en sista gång men inte kunna säga det

 

Vet någon hur det känns att gömma sig

Gömma sig bakom en glad teatermask

En mask som skaver i hjärtat

 

Jag vet

Jag vet hur det känns

 

 





Fri vers av Nattsuddan
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-09-28 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan