Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken gul


Om jag blir smal
blir jag snygg då?

Om jag blir snygg
blir jag en bättre människa då?

Om jag blir en bättre människa
blir jag gladare då?

Om jag blir gladare
blir jag roligare då?

Om jag blir roligare
blir jag omtyckt då?

Om jag blir omtyckt
blir jag då omtyckt av mig själv?

Om jag tycker om mig själv
blir jag då mig själv?






Fri vers av Nattsuddan
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-28 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan