Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte så jävla snäll du heller

Jag trodde allt var bra
Att vi var vänner
Att vi äntligen,
efter alla dessa år,
lärt oss att komma överens
Jag trodde att du äntligen tyckte om mig
Men du slog omkull mig
Dina ord var som ett slag i bröstet
Ett slag som fick mitt hjärta att stanna
Du ringde och sa att du inte tyckte om mig
Det enda du ville ha sagt var att jag inte dög
Att du fortfarande klandrar mig
Klandrar mig för att jag var elak
Elak mot dig
Jag var 15 och hade nyss förlorat min mamma

Du är min pappa
Du frågade aldrig
Aldrig någonsin
vad jag kände eller hur jag mådde
Du frågade aldrig vad jag tänkte eller tyckte
Du ville inte veta
Veta av mig
Ville inte veta vad jag tänkte, kände eller tyckte
När jag försökte prata med dig skakade du på huvudet
Suckade och sa att jag var elak
Du lyssnade aldrig

Och nu
Sju år senare
ringer du och säger att du fortfarande inte tycker om mig
Att du fortfarande tycker att jag var...
- är elak
Men vet du vad?

Du är inte så jävla snäll du heller




Fri vers av Nattsuddan
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-28 22:38



Bookmark and Share


  kirsti j.
söta gumman, jag lider med dig!

jag måste säga att slutet på denna är klockrent..det är som att du reser dig upp o slår an en riktigt härligt kaxig välbehövlig slutklämsspark!
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan