Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ferdinand de Saussure I

jag äter sura dödskallar
smakar blod i munnen

tiden stannar

blir förvånad över att tvn
inte byter kanal när jag
trycker på off-knappen
seg reaktion

tiden stannar igen

i Spånga blåser inte vinden
inga höstlöv utan

tiden stannar

hur blodig har jag slagit mig
mot väggen som är du?
hjärnsläpp tankekramp
och återkommande blodsmak

tiden står still





Fri vers av kaptenen
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-30 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaptenen
kaptenen