Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missbrukets vara eller inte vara

Man kan missbruka heroin
alkohol cigaretter

Man kan missbruka jordens
resurser för egen vinning

Man kan missbruka makt

Man kan missbruka massmedia

Man kan missbruka människor
kunskap talanger möjligheter

Man kan missbruka livet

Man borde nog hospitalisera
99,9% av mänskligheten




Fri vers av Kim VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-30 21:53



Bookmark and Share


  durr
ha.ja tänkte faktiskt den tanken just idag vid spisen att livet är ett enda stort missbrukande.från morgon till kväll.
2009-01-15

    Martina Östlin
Jaa, vi ägnar oss nog alla åt något missbruk. Mycket bra och tänkvärd text!
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP