Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabba tider

Hösten är kommen


årstiderna springer fram




snart är julen här




Bunden vers (Haiku) av Havanna
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-10-01 17:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Usch! Hemska tanke.
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna