Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har lärt mig att inte sakna dig


Varje helg

Fredag och Lördag

när du jobbar hela kvällen

och natten

kan jag inte säga

att jag saknar dig precis

inte dina ögon eller

armar eller

ord

Men

förstå mig rätt

vi har varit tillsammans

länge nu

jag har lärt mig

att vara ensam

lärt mig

att vara utan dig

varje helg

Fredag och Lördag



Jag har vant mig

att ha ensamrätt

på fjärrkontrollen

vant mig

att sitta själv

bre ut mig

i den skönaste soffan

vant mig

att kunna äta upp

alla chips

och all choklad själv

vant mig

vid att kunna somna i soffan

utan att du klagar på mig

så du förstår

jag saknar dig inte precis

när du jobbar helg

Fredag och Lördag

hela nätterna

men

jag ser fram emot

att du ska komma hem igen

och

bära upp mig

i sängen

och älska med mig

tills morgonen kommer

och

om så bara för en timme

få somna om

i dina armar








Fri vers av Havanna
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-03 17:29



Bookmark and Share


  Blåbäret
du skriver så utlämnade och nära, känner igen mig så i mycket av det du skriver...man kan ställa in sig på mycket bara man vet om hur det kommer att vara, och att man får valuta vid senare tillfällen...
2008-10-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker det är skönt att vara ensam.
Ibland känner jag att jag alltid vill vara det.
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna