Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man hör mammas och pappas röster


Det bästa man kan ge sina barn

är den där känslan

man hade som liten

när man hade gått

upp och lagt sig i sängen

för kvällen

gosat ner sig under täcket

puffat till kudden

fått godnattkramen

och godnattpussen

och lagt ner sina ögonlock

för att somna

och man hör

mamma och pappa

prata där nere

lågt och mysigt

och tv:ns alla ljud

som de sänkt

för att inte störa



den där mosiga känslan man fick då




det är det bästa man kan ge sina barn





trygghet




Fri vers av Havanna
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-03 19:38



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Får barndomsminnen ... men min pappa satte sig alltid att spela piano, vackra stycken. Han slutade inte förrän vi slutat ropa "Mer!" från barnkammaren.
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna