Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att skiljas åt, om hur vi skriver om historien efter hur vi vill att den ska se ut, för att passa in i vår nya bild av den vi en gång älskat.


släpp hundarna lösa

Släpp hundarna lösa och låt drevet gå
mitt hjärta lämnar ett blodigt spår
Ja lägg ditt vapen till axeln och fyra av
låt mig sona mina brott från igår
Lägg mitt mitt minne på din själs stupstock
höj sedan armen och låt bilan falla
Korsfäst mitt foto med hundra nålar inatt
ta det beslut du inte kan återkalla
Men minns att du kom till mig frivilligt
och tog emot mig med ett öppet hjärta
Minns att allt det vackra du såg i mig
ännu lever där under allt sot och svärta
Kasta allt som var vi till vargarna att sluka
låt hatets demoner slita det i slamsor
Led mig framför mobbens skrik och skrän
låt dem plåga mig med slag och ramsor
Men minns att du kom till mig frivilligt
att jag aldrig tvingade mig på min vän
ja minns hur lyckliga vi var att mötas
i en förlorad tid för en evighet sen...
Jag minns...




Fri vers av operation mindcrime
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-04 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime