Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trötta, släpiga fingrar på ett smutsigt tangentbord i vitt och kaffefläckar...


vaknade sömnlös
och somnade vaken

ingenting rör sig utom vinden
ingenting rör mig utom vinden

som man ser utåt reflekteras inåt
men då utsidan aldrig förändras
är insidan i ständigt kaos

nåd...
kom inte nära

när jag tror att du rör mig
tror jag du dödar mig

av sann medkänsla
och värme

elden slocknade
kalla små förkolnade rester

automatik
tröttsamma steg i samma riktning
varje dag

inte nöjd
men accepterande

inte glad
men accepterande

förtjänst
är lika
med intresse

ibland drömmer jag drömmar om riktig tystnad och äkta svärta
då vaknar jag ofta ledsen
och lite besviken

man får exakt vad man förtjänar

varken mer eller mindre

... ingen borde någonsin lyssna på mig om det stämmer

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-05 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen