Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag kommer alltid


Regnpiss och vindskit

höstens sämsta sida vänds



imorgon solsken




Bunden vers (Haiku) av Havanna
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-05 13:58



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Haha! Regnpiss och vindskit är orden!
2008-10-05

  Larz Gustafsson VIP
Ser fram emot det.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna