Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buissnes

- Jag vill bli någon!, En stjärna som alla ser

- Men först lilla damen måste du göra porr om du vill ha mer.


Placerad som ett cykel-ställ.
well,well its buissnes my friend.

cirkeln måste någon gång ta stopp du är bra som du är!
sälj inte din kropp.




Fri vers av "Dempa"
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-06 14:10



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Tänkte mej in i hvudet på en amerikansk skivbolagsproducent...

"We gonna make som dollars out you sweetheart hehe"
2008-10-07

  Eaglemountains VIP
En tänkvärd text, som beskriver hur det många gånger går till.....när det gäller de som vill bli något.....och utnyttjas av den som har den makten... - för innan han gör något AV DEM så vill han göra något MED DEM.....
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"