Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som aldrig...



Den som aldrig ägt en månstråle

har aldrig dansat med rosenbladen


Den som aldrig sjungit om natten

har aldrig låtit frosten växa



När tårarna faller över själaspegeln

rämnar världen



i ett olöst pussel




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-07 21:48



Bookmark and Share


  zinna
Vacker, vackert och underbar....
Applåder
och tackar
2008-12-07

  noname_realmind
Den här var jättevacker tycker jag... ger mig tårar i ögonen...

**applåder**

Bokmärker bums.
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob