Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten

ödmjukhetens krigare brukar inte våld.
Men om fienden kommer med våld faller fienden hårt.




Fri vers av "Dempa"
Läst 476 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-08 11:24



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så är det, med de ödmjuka......
2008-10-11

  Angeldust
Korrekt så sant/kram Tinny
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"