Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av kärlek till ordet



Jag vet att du hatar

när jag sitter här

för

det var här jag satt

förra gången

det gick åt helvete

men

jag lovar

denna gången

sitter jag här av

glädje till ordet

av kärleken till dig

av ljudet av våra barns

fötter mot den hala ekparketten

sitter här med

känslan av seger

segar av att ännu ha er

kvar



Jag vet att du hatar

när jag sitter här

en liten tagg

som skaver

i din sko hela tiden

för det var här

jag satt

förra gången

det gick år helvete

men

denna gången

lovar jag

att jag sitter här av

kärlek till ordet

av kärlek till dig


inte



av en längtan bort




Fri vers av Havanna
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-09 11:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bränt barn skyr elden. Du vet hur det är.
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna