Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min vän Malena.


Malena

vännens kärlek värmer...
Vackra små välsmakade ord.
medvinden blåste förbi...
men det löser sig nog.
inte nog.. det blir så.
likaså vi blir två.
I denna stora jordglob.
Den snurrar runt,runt,runt.
vi lämnar bakom oss Ångesten.
Den talar strunt!

Förändringar kommer, dåliga och bra.
Men det händer.
För att det var menningen att så skulle det va.
dag efter dag.
Vetskapen att du finns skapar behag.

vänskapens ängel gör min dag!




Fri vers av "Dempa"
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-11 23:14



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Vänskap, det viktigaste som finns att ta vara på!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"