Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man inte är riktigt frisk


Såsom jag skulle vilja vara



Hej om jag går sönder
Pussla ihop mig igen
Ta skelettet
Och trä över skinnet
Några få muskler
På armarna kanske
Och sy sedan ihop mig

Låt fettet ligga kvar och ruttna tills det förvandlas till stoft och försvinner för alltid.




Övriga genrer av seriöst störd
Läst 625 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-12 11:52



Bookmark and Share


  bögpoesi
ärlighet i dina texter!
ingen skön poesi här inte
2008-10-30

  Staffan Welroos VIP
Hatten av!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd