Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bus insprängt i artärerna


Mitt på dagen

lunchvilans timme

tittar trötta

ögon upp

sömnigt söta

kikar fram

bakom soffryggen

blyga blickar

med bus insprängt

i artärerna

rufsigt hår

kittlar min haka

läppar formar

leéndet varmt

från hennes mun

till mitt hjärta

och hennes

röda

mosiga

gosiga

upp-puffade

kinder

som inte ännu

riktigt

vaknat ur sin slummer



mitt på dagen

lunchvilans timme

trötta

sömnigt söta ögon

tittar fram


och

ingenstans

någonannanstans

vill jag vara

förutom här



med min näsa

mot hennes

mosiga kind




Fri vers av Havanna
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-12 14:26



Bookmark and Share


  Blåbäret
ovärdeliga stunder...lyckliga...väl fångat
2008-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Oemotståndligt pyre.
2008-10-12

  Elaine.S VIP
En fin betraktelse, kommer ihåg de där mosiga kinderna
den lilla mysiga stunden ..innan den vaknar till liv och bus igen
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna