Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens månljus

I nattens månljus
sitter en skogsälva
med sin trollflöjt

Sagolik flöjtmusik
sveper genom tystnaden

Med de renaste tonerna
spelar hon sin längtans melodi ...

Längtan till kärleken
Längtan till dig




Fri vers av Mysticus
Läst 387 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-29 22:09



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Mmmm...så ljuvligt stillsamt vackert skapat...dina ord får min fantasi att måla vidare...nice!
2008-11-15

  Eva Langrath VIP
Mystik, längtan en vacker bild målar du med ord.

Eva
2008-11-02

  thyra
Sinnliga ord, mjuka och vackra. Fint skrivit!
2008-10-30

    ej medlem längre
Jättefint skrivet!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mysticus
Mysticus